Alive

Vorige week was ik jarig. En op die feestelijke dag had ik feestelijke plannen. Dat had ik niet per se zo uitgekiend, het was puur toeval dat ik voor die dag in het blije bezit was van kaartjes voor één van mijn favoriete bands Pearl Jam.

Maar, zoals met alle leuke uitjes dit jaar, werd de Europese tour -die traditiegetrouw start in Nederland- verplaatst naar 2021. Geen gezellig avondje meezingen met de grote hits, dansen en springen op de klappers, samen met vriendinnen genieten van de mooie kleine liedjes en de onvermijdelijke geweldige anekdotes die Eddie Vedder tussendoor met veel liefde met ons zou delen.

Op de ochtend van mijn verjaardag zag ik in mijn agenda het evenement nog staan. Ik keek ernaar met een lichte pijn in mijn hart. Wat zou het super zijn geweest om dit op mijn verjaardag te mogen beleven. Maar helaas. En er zijn ergere dingen uiteraard. Ik legde mij erbij neer. Maar niet voordat ik heel hard ‘Alive’ mee had gezongen. 

Pearl Jam in de Ziggo Dome 2018

2 gedachtes over “Alive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s