42,195

Een paar uur van tevoren sta ik nog te twijfelen voor de kledingkast. Korte broek of driekwart tight? Nog maar eens het weerbericht bekijken. Kort, beslis ik. Eten, eten, eten. Naar de wc. Alle spullen nog eens nalopen. WC. Startnummer opspelden. WC. Startnummer opnieuw opspelden. WC.

Lees meer »

Ups & (lock)downs

Lieve Sylvia,

Het was weer een jaar van ups & (lock)downs. Soms leek het alsof er niets gebeurde en we nergens kwamen. Humeur en stemming bereikten regelmatig een dieptepunt. Maar er waren in 2021 ook zeker ups te beleven. Een kleine terugblik al is het alleen al voor mezelf om niet te vergeten 🙂

Lees meer »

Dat zoeken we op

Lieve Hilde,

Het eerste wat ik deed nadat ik jouw blog van vorige week las, was mijn zoekopdrachten bekijken. Want ik zoek ook alles op. Meteen. Zit ik een serie te kijken en kan ik één van de acteurs niet binnen drie seconden thuisbrengen… hup, google. Dat ik dan totaal uit het verhaal ben en m’n medekijkers ook, dat weerhoudt me niet. Ik heb gewoon geen rust totdat ik het weet.

Lees meer »

Gênant

Lieve Sylvia,

Een van mijn irritante eigenschappen is dat ik direct begin te googelen als ik ergens niet meteen op kan komen of iets niet weet. En het bijzondere is dat je op de gekste dingen ook een soort van antwoord vindt. De zoekmachine bestaat al 23 jaar (net even gegoogeld) en we zijn dat ook heel logisch gaan vinden.

Lees meer »