Duif

We hadden een hele mooie duif in de tuin. Een frisse, knappe duif. Niet zo’n vlekkerige donkergrijze, maar eentje in prachtige lichtgrijze en beige tinten met witte veertjes bij de nek alsof hij een wit bandje omhad. Hij leek wel uitgetekend door de stylisten van VT Woonmagazine.

Lees meer »

Ze hebben toch wel een zwembad?

Ik had veel zin om vrij te zijn. Het thuiswerken werd na 5 maanden gewoon een beetje too much. De gedachte aan met blote voeten door het gras te lopen, een boekje lezen, je niet aan tijden hoeven te houden (laat staan 8 uur achter een beeldscherm te zitten) lachte mij als een oase toe. Nog een paar dagen en ik kon mijn computer dichtklappen. Er moest alleen nog 1 belangrijke hobbel genomen worden: een plekje vinden op een Nederlandse camping.

Lees meer »

Alive

Vorige week was ik jarig. En op die feestelijke dag had ik feestelijke plannen. Dat had ik niet per se zo uitgekiend, het was puur toeval dat ik voor die dag in het blije bezit was van kaartjes voor één van mijn favoriete bands Pearl Jam.

Lees meer »

Luistertip van de week

Ik was als tiener al fan van Janis Joplin. Ik wist niet veel van haar en kende eigenlijk alleen haar muziek. Nummers als Piece of my heart, Mercedez Benz en Me and Bobby McGee. Wie kent het niet? Haar rauwe stem en emotionele uithalen herken je overal boven uit. Net als haar woeste haardos en stijl.

Lees meer »

Het droomhuisje

Langs de Schie zagen we het schattigste huisje dat er bestaat. Een klein huisje aan een fietspad, met een houten bankje voor de deur. Zittend op het bankje kijk je uit over het water. Ik ben niet op zoek naar een huis voor twee en aan samenwonen denk ik ook nog niet, maar van dit huisje sloeg onze fantasie toch even op hol.

Lees meer »