Origami je de kerst in

Lieve Hilde,

Zeker ga ik de feestdagen vieren dit jaar. Alles wat op dit moment mogelijk is, heb ik volledig omarmd. Ik breng beide kerstdagen door in kleine kring, met familie en schoonfamilie, cadeautjes en eten. Veel eten.

Geen cadeaustress hier, want toevallig gingen wij op de dag vóór de lockdown naar een buurtmarkt met kerstig tintje. Op en rond de markt kochten we de laatste cadeautjes. Het enige klusje dat rest is het inpakken van de cadeautjes. En laat dat nou net één van mijn favoriete karweitjes zijn. 

Wat rest is de kerstige aankleding van mijn huis. Behalve een mooi kerststuk dat ik cadeau kreeg, wijst niets in mijn appartement erop dat Kerst aanstaande is. De kerstboom ligt nog in de berging, net als de lichtjes, slingers en ballen. Ik denk dat ik ze daar maar laat dit jaar. Ik geniet wel van de gezellig verlichte balkons van mijn buren.

Terwijl de buurman luidkeels kersthits zingt -niet onverdienstelijk trouwens- wens ik jou en iedereen die meeleest gezellige feestdagen en een mooi nieuw jaar. Houd moed en geniet van de kleine dingen. Ben je nog niet helemaal in kerststemming? Origami een kerstbal, werkt gegarandeerd!

Liefs en kerstklokjes, Sylvia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s