Ups & (lock)downs

Lieve Sylvia,

Het was weer een jaar van ups & (lock)downs. Soms leek het alsof er niets gebeurde en we nergens kwamen. Humeur en stemming bereikten regelmatig een dieptepunt. Maar er waren in 2021 ook zeker ups te beleven. Een kleine terugblik al is het alleen al voor mezelf om niet te vergeten 🙂

In 2021…

… begon het jaar rustig aan zonder vuurwerk of knalfeestjes en met voorzichtige nieuwjaarswensen op 1,5 meter afstand.

… werden we heel erg blij van de sneeuw die in februari viel. Na al het binnenzitten er weer op uit! Met als hoogtepunt het schaatsen op natuurijs. Jihaa.

… zette de trend ‘support your locals’ nog even door en maakten wij dankbaar gebruik van de heerlijke afhaalmenu’s van de Utrechtse restaurants.

.. genoten we tijdens de meivakantie in Zeeland op de camping van het buitenleven en de gezelligheid met vrienden. En konden we na lange tijd weer een biertje én bitterbal bestellen op het terras. Ook kwam er een einde aan de avondklok.

… koos ik na bijna 10 jaar voor een nieuwe uitdaging en veranderde ik van baan.

… werd ik helemaal gelukkig tijdens onze vakantie in Frankrijk. Snorkelen in de sentier sous-marin bij Argelès sur Mer en het ontdekken van de prachtige Franse Cevennen waren zeker enkele ups van deze vakantie.

… en mocht ik in het najaar als klap op de vuurpijl nog een paar dagen in het warme Valencia vertoeven met vriendin!

… brak ook het moment aan dat mijn oudste 16 jaar werd. Waar blijft de tijd? Het deed me denken aan toen ik zelf die leeftijd had. O jee!?

… en dansten we waar mogelijk verder, buiten of in de zaal, op het gras, het parkeerterrein en online.

En nu op naar 2022! Een hele fijne jaarwisseling gewenst en een heel mooi, gelukkig en gezond nieuw jaar! Of zoals Chantal Janzen het zegt: Een nieuw jaar, gelukkig!

Een gedachte over “Ups & (lock)downs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s