Hallo 2022

Lieve Hilde,

Gelukkig nieuwjaar! Op een mooi, sprankelend 2022. Het jaar kan cijfermatig voor mij al niet kapot, want ik ben dol op dubbele getallen.

Om me heen hoorde ik veel mensen opgelucht ademhalen toen 2021 ten einde kwam. Voor mij persoonlijk was het een goed jaar. Ik verhuisde van Utrecht naar een heerlijk appartement in Rotterdam, werkte aan mijn eerste opdrachten als ondernemer, vond een gezellige nieuwe loopgroep, had een topvakantie in Bretagne, sloot me aan bij een leuke vrijwilligersvereniging en liep een deel van de Marathon van Rotterdam. Kortom, een jaar om vrolijk van te worden.

Of er nog wat te wensen overblijft? Zeker. Voor 2022 hoop ik op nog meer leuke werkopdrachten, de marathon finishen op de Coolsingel, zingen en dansen bij een concert, kamperen -ik heb de smaak te pakken- in Frankrijk, het Pieterpad lopen en gezellige middagen/avonden met vrienden op een terras.

Goede voornemens doe ik niet aan. Maar ik ben wel per direct begonnen met minder snoepen. M’n spijkerbroeken begonnen wel heel strak te zitten, dus dat was hard nodig. En nadat ik afgelopen zondag flink moest zwoegen om de eerste duurloop van het jaar te volbrengen, ben ik weer even flink met m’n neus op de feiten gedrukt dat ik geen trainingen moet overslaan.

Verder is mijn enige voornemen om er weer net zo’n goed jaar van te maken als het afgelopen jaar. Heb jij eigenlijk nog goede voornemens?

Ik wens iedereen een positief jaar met veel geluk liefde en gezelligheid. Maak er wat moois van!

Liefs, Sylvia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s