Paddenstoelenblues

De herfst overviel me dit jaar. Hij openbaarde zich plotseling toen ik een stuk ging hardlopen zonder lampjes mee. En die bleek ik toch zeker wel nodig te hebben.

Vroeger werd ik altijd een beetje somber als de zomer eindigde, maar de laatste jaren weet ik een goed najaar wel te waarderen. De gekleurde bladeren, de mooie avondluchten, de paddenstoelen die de grond uitschieten. De herfst staat voor mij voor verandering.

De natuur verandert, maar in mijn leven gebeurt er ook veel. Na een tijd van bezinning ben ik op zoek naar een nieuwe baan waar ik vrolijk van word. En naar een appartement in een nieuwe stad. Ik zit lekker in mijn vel en heb ongelooflijk veel zin in deze nieuwe periode.

Dus, kom maar op met die regenbuien, vallende bladeren en donkere dagen. Ik heb er zin in!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

3 gedachtes over “Paddenstoelenblues

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s