Foto pilatesring

Friday favorites: pilatesring

Ik vind thuis workouts doen supersaai, ik ga liever lekker buiten hardlopen. Maar ja… om sneller te worden, moet je er ook voor zorgen dat je sterker wordt. En nu we zoveel thuis zitten, was ik op zoek naar iets wat een workout leuker zou maken. Enter de pilatesring.

Een laagdrempelig instrument om allerlei oefeningen mee te doen. Op YouTube zijn allerlei leuke workouts te vinden, korte voor elke dag. En uitgebreide, mocht je je een keer flink in het zweet willen weken. En soms pak ik de ring erbij terwijl ik tv zit te kijken. Even wat beenoefeningen, terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk.

En een bijkomend voordeel: hij is niet groot. Je bewaart hem gewoon onder de bank of hangt hem aan de kapstok ofzo. Zo heb je hem altijd bij de hand en ligt hij niet in de weg.

Kortom, ik ben fan! (no spon)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s