Wat ik graag nog wil doen

De foto-app op mijn iPhone herinnert mij sinds de nieuwe update aan bruisender tijden in mijn leven. Samen met een vriendin in flamencojurk in Sevilla, met het gezin en surfboards aan zee, een après-skibar met uitzicht op de witte bergtoppen. Foto’s van de mooie dingen die we straks hopelijk weer kunnen doen, rouleren dagelijks op mijn schermpje.

Ik droom alvast vooruit. Wat zou ik willen doen? Naast de dingen waar ik naar uitkijk om weer op te pakken als we ooit back to normal gaan – concerten, restaurant, reizen en aan de bar hangen – staan er nog een paar dingen op mijn wensenlijstje. Dingen die niet eens zo heel erg onhaalbaar lijken, maar ik toch nog niet eerder deed. Ik zet er 7 op een rijtje.

7 van de dingen die ik graag wil doen:

  1. Paardrijden
  2. Eindelijk het Rietveld Schröderhuis bezoeken (na 25 jaar in Utrecht wonen)
  3. Op dansvakantie gaan
  4. Een zangworkshop volgen
  5. Parijs laten zien aan de kinderen
  6. Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella fietsen
  7. Eten bij sterrenrestaurant de Lindehof

Houd de moed erin. Keep dreaming, keep making plans.

Wat zou jij graag nog willen doen?

2 gedachtes over “Wat ik graag nog wil doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s