Friday favorites: goed doel

Voor alles is een dag. Vrijdag is favorietendag waarin we onze lievelingsdingen, nieuwe ontdekkingen en tips delen. Vandaag mijn favoriete goededoelenactiviteit: de Binnenmaas Virtual Run for Life.

Eén van mijn favoriete goede doelen is de Stichting Roparun, die door middel van een grote estafetteloop geld inzamelt voor goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Mijn favoriete Roparun-team Binnenmaas RunforLife organiseert in de maand februari een virtuele loop, voor hardlopers én wandelaars. Hoe het werkt? Je doneert 10 euro en loopt op een februaridag naar keuze 5 of 10 kilometer. Je mailt het team een foto van je prestatie, een leuke selfie tijdens je loop delen op social media mag ook. Na afloop ontvang je ook nog een medaille! Voor de hardlopers wordt er een klassement bijgehouden.

Om het helemaal gezellig te maken is er een cadeau voor diegene die het mooiste figuur loopt. Zie hieronder een voorbeeld ter inspiratie.

Kortom, je gaat lekker hardlopen of wandelen (superfijn om buiten te zijn, nu ons leven zich grotendeels binnenshuis afspeelt) en je steunt er ook nog eens een goed doel mee.

Ik doe mee. Jij ook?

Meer info over team Binnenmaas RunforLife vind je op hun Facebook-pagina. Direct inschrijven voor de loop? Dat doe je hier.

Deze dino (of is het een draak?) werd gelopen in Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s