Wat zou je doen met 10 miljoen?

Ik doe nooit mee aan loterijen. Maar nu maakte ik een uitzondering. Ik had een soort van geluksdagje en toen zei vriendin S: “Koop een lot”. Helemaal niet zo’n gek idee, dacht ik. Zo gedacht, zo gedaan. Ik beloofde diezelfde vriendin een etentje als ik een leuke prijs zou winnen. 

Vervolgens moest ik nog drie weken wachten op de eerstvolgende trekking, dus was ik al bijna vergeten dat ik een lot had gekocht. Maar een dag voor de trekking bedacht ik ineens weer dat ik dat lot had. En toen begon de voorpret.

Wat zou ik doen met 10 miljoen? Nou, dat wist ik best. Een mooi huis kopen. Maar dan blijft er nog steeds een berg geld over. In mijn hoofd vormde zich een lijstje:

  • een lange reis langs tropische eilanden;
  • een flinke donatie aan een goed doel;
  • een superdure fiets voor de langere tochten;
  • een bootje om op lange zomerdagen mee het water op te gaan;
  • gadgets, heel veel gadgets (want I love gadgets);
  • oké, een luxe appartement in de binnenstad dan nog maar;
  • 30 kilo chocolade; 
  • een personal trainer (want ja, 30 kilo chocolade).

Maar toen was er nog steeds geld over. Hm, best nog moeilijk om 10 miljoen te besteden. Gelukkig hoefde ik me niet verder in dit vraagstuk te verdiepen. Ik won een tientje. Lekker overzichtelijk.

Ik ben nieuwsgierig; wat zou jíj doen met 10 miljoen?

3 gedachtes over “Wat zou je doen met 10 miljoen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s