De leukste momenten van 2020

Leuke momenten van 2020? Waren die er dan, hoor ik je vragen. Zeker wel. Om het jaar alvast een beetje af te ronden, blik ik terug en sta stil bij de momenten waar ik blij van werd.

Zo was er een fijne korte kampeervakantie in Zeeland. Ik heb in mijn volwassen leven nooit gekampeerd, festivalcampings uitgezonderd. Maar in mijn jeugd gingen we regelmatig met de vouwwagen naar Zeeland. Het was dan ook een feest der herkenning. Maar daarnaast beviel het back-to-basic-gevoel ook heel goed. We hadden zelfs geen stroom of water bij ons minitentje op het trekkersveldje. En toch hadden we de leukste plek op de camping en de grootste lol met ons buitenkeukentje, het beschutte ontbijtplekje en de knusse slaapzak.   

Dat ik blessurevrij ben en geen pijn meer heb tijdens of na het hardlopen. Je beseft pas goed wat een zegen het is om zomaar even een stuk te kunnen gaan lopen, als het even niet kan. Ik ben nog niet in vorm, maar geniet weer van elke stap.   

Het hoogtepunt van het jaar was het bericht dat ik mijn nieuwe appartement toegewezen kreeg. Het was een lange zoektocht, maar nu was het dan eindelijk zover. En dan ook nog op de leukste plek die ik me kan wensen. Een locatie die perfect bij mij past en waar ik me nu al thuis voel. 

Niet te vergeten dat ik ook nog onverwacht een paar dagen naar Terschelling ging. Extra leuk omdat het niet in de planning zat. Ineens zat ik op de boot en kon het avontuur beginnen. Wat een fijn eiland is dat toch. Heerlijk fietsen, hardlopen en logeren in een mooi huisje.  

Dat ik mijn baan opzegde. En dat ik nu precies weet wat ik wil doen. Dat zou me niet gelukt zijn als ik nog tot over mijn oren in een vaste baan had gezeten. De totale vrijheid die ik voel, in combinatie met een coachingtraject, maken dat ik nu een duidelijk beeld heb van wat ik kan en wil en hoe ik dat kan bereiken.  

Natuurlijk ben ik het meest gelukkig met het feit dat iedereen in mijn omgeving gezond is, dat is het allerbelangrijkst. Zeker nu. En waar 2019 absoluut niet mijn jaar was, voel ik me in 2020 een geluksvogeltje. Tsjilp. 

Warme en liefdevolle feestdagen gewenst! 🌲💚

Foto parkieten: Bianca Ackermann via Unsplash 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s