Friday favorites: duurzame koffie


Ik kan ‘s ochtends niet zonder een kopje koffie. Of zoals mijn jongste het zegt: ‘Mama wordt helemaal para zonder koffie’.

Als ik ‘s avonds zie dat de koffie bijna op is, zal ik zeker nog even naar de winkel gaan om nieuwe te halen. En het liefst (net als met wijn) eet ik er wat bij.

Sinds afgelopen week heb ik een nieuwe koffiefavoriet: de koffie van De Koffiejongens. Ik zal eerlijk zijn, ik ontdekte de koffie via de podcast ‘Teun en Gijs vertellen alles’ die er reclame voor maken in hun podcast.

De belangrijkste reden om deze koffie uit te proberen was dat het duurzame koffie is. De koffiecupjes van De Koffiejongens kunnen gewoon in je Nespresso-apparaat en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Je gooit ze dus zo bij het gft-afval. De koffie wordt duurzaam geproduceerd en werd bij ons op de fiets bezorgd. Daar word je toch blij van?

Maar koffie moet natuurlijk ook gewoon lekker zijn. Ook die test doorstond de koffie. Ik vind vooral de varianten lungo forte en de espresso lekker. Voor onze jongste, die mij para noemt als ik geen koffie heb en zelf koffie met heel veel melk en suiker drinkt, bestel ik de decaf-variant.

Cheers!

#lekkerduurzaam #nospon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s