Friday favorites: Teun & Gijs vertellen alles

Het is geen geheim dat ik van podcasts houd. Mijn favoriet van het moment is Teun & Gijs vertellen alles, waarin Teun van de Keuken en Gijs Groenteman wekelijks op ironische toon onderwerpen bespreken die ertoe doen. Zoals klein huiselijk leed, waarom verandert alles wat Sander Schimmelpenninck aanraakt in goud, hoe komt Rutger Bregman aan zijn slis, welke bril staat Teun het best en hoe zat Gijs’ jasje deze week op tv.

Dan zijn er nog de vaste rubrieken, zoals bellen met Hanneke, waarin Hanneke Groenteman vertelt over de gezelligheid van het feminisme in de jaren 80, waarom ze haar bank niet weg kan doen en over de pop met gebakken haar. Verder bespreekt Teun regelmatig een recept, wat je dan in de week die volgt zelf kunt maken en delen via Instagram. En als afsluiter is er de Beatles-rubriek waarin Gijs een kort college geeft over een lied van de Beatles, waarna we afsluiten met het besproken lied.

Dikke luistertip!

Foto’s: C D-X en LIN WOLDENDORP/LUMEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s