Verhuisd

Tussen het uitpakken van de verhuisdozen door, schrijf ik deze blog. Afgelopen week ben ik verhuisd naar m’n nieuwe stekkie in Rotterdam.

Nee, het is nog niet helemaal klaar. Ik moet nog plinten leggen, een lamp ophangen, een kledingkast kopen, wachten tot de gordijnen worden geleverd en de wasmachine op de juiste manier aansluiten. En zo nog wat klusjes, je kent het wel. Maar de grote klussen zijn gedaan en ik woon hier nu fulltime.

Het was bijzonder om te zien hoe mijn hele leven in een gehuurde verhuiswagen past. En hoe je blijkbaar ook wel uit de voeten kunt met de helft van alle spullen die je had. Omdat ik kleiner ging wonen, heb ik veel weggegeven, verkocht en weggegooid. En dat voelt heerlijk, lekker licht. Een nieuw begin.

Een heel fijn nieuw begin. Het appartement is prettig, ik voel me er al thuis. De buren zijn aardig, de locatie is top, de buurt is levendig en de vriend woont in de buurt. En had ik al eens opgeschept over het uitzicht vanaf de vijftiende etage? Ja, dat had ik 😉

Op naar nieuwe avonturen in mijn nieuwe stad. Binnenkort een update. Nu even verder met uitpakken.

2 gedachtes over “Verhuisd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s