Friday favorites: DIY-armbandjes

Met al die regen buiten pakte ik een oude hobby op die ideaal is voor binnen: zelf armbandjes maken. Ik bestelde hiervoor een DIY-pakketje voor 2 armbandjes met kraaltjes en halfedelsteentjes. Ik kocht het pakketje in de webshop van Beadies, maar er zijn er vast nog veel meer te vinden online.

Het DIY-pakketje kwam in een heel leuk doosje. Helaas zat er geen gebruiksaanwijzing bij. Heel even zat ik dus met een paar zakjes kralen en een stukje koord op tafel me af te vragen wat nou bij wat hoorde. Gelukkig vond ik op de website een tutorial. En eigenlijk was het toen supereenvoudig. Een aanrader als je een niet te ingewikkeld knutselwerkje wilt doen. My favorite during rainy days!

Welke kralen horen ook alweer bij welk armbandje en waar begin ik?
Work in progress…
Het eindresultaat van het DIY-pakketje met de 2 armbandjes 🙂

Ik raakte op dreef en maakte een winkelafspraak om nog wat extra kralen te kopen en maakte ook deze armbandjes:

Peace !

Een gedachte over “Friday favorites: DIY-armbandjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s