Jezelf voor de gek houden

Lieve Hilde,

Welkom in de dubbele cijferwereld. Hoewel ik erg geniet van mijn eindtijd van 55.55 minuten op een tienkilometerloop, hecht ik eigenlijk weinig waarde aan de betekenis van dubbele getallen. Behalve als de betekenis in het eigen voordeel is – zoals de aanstaande positieve verandering die er blijkbaar aankomt in jouw leven 😉

Ik ben niet erg zweverig aangelegd, dus ik denk dat er meestal een logische verklaring achter schuilgaat. Zoals dat mijn maag elke dag begint te rommelen om 11.11 uur en ik dan even op mijn horloge kijk of het al tijd is voor de lunch. Dus geloof ik de betekenis, net als bij een daghoroscoop, alleen als hij positief uitvalt voor mij.

Zo balanceer ik met mijn geboortedag op het randje tussen de sterrenbeelden kreeft en leeuw. En hoewel ik qua karakter een overduidelijke kreeft ben, lees ik ook altijd even de beschrijving van de leeuwkarakteristieken en daar haal ik dan de meest positieve uit en die plak ik op mezelf. Lekker makkelijk, hoor ik je denken. En ja, zo denk ik er zelf ook over.

Maar hoe gaat het eigenlijk met jou? Mag je nu wel of niet dansen in de dansschool? Ik ken je als iemand die niet graag stilzit en wel van een uitdaging houdt. Ben je alweer bezig met een nieuwe challenge?

Mijn nieuwste challenge kwam uit het niets opzetten. Ik ben aan het lezen geslagen. De afgelopen jaren lukte het me niet om me over te geven aan een boek. Ik las wel, maar dan vooral gebundelde columns en andere snel uit te lezen boekjes. Maar afgelopen week lonkte de zon op m’n balkon en pakte ik een boek uit mijn kast dat ik nooit heb uitgelezen. Het telt 592 pagina’s. Maar ik begon gewoon en zit nu steeds heerlijk te lezen. Het boek heet ‘Weduwe voor een jaar’ en het is van mijn favoriete schrijver John Irving.

Heb jij nog een leestip voor mij en andere lezers?

Liefs, Sylvia

Deze blog is een reactie op Hildes blog Dit kan geen toeval zijn.

2 gedachtes over “Jezelf voor de gek houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s