Dat kan geen toeval zijn

Lieve Sylvia,

De afgelopen weken moest ik een paar keer aan je denken toen ik wakker lag en op mijn wekker keek. Steeds als ik keek hoe laat het was, stond de klok op 23:23 uur.  

Meestal ben jij degene met de cijfergave die wakker schrikt op een symmetrisch tijdstip of dubbele getallen in datums herkent. Deze eigenschap staat zelfs in onze blogbio. Maar nu had ik het ook!

Is het toeval dat ik steeds dezelfde cijfers zie? Is mijn ritme zo routineus geworden dat ik gewoon altijd rond dezelfde tijd op de klok kijk? Of zit er meer achter?

Ik had er eigenlijk nog niet zo over nagedacht totdat ik een advertentie op Facebook langs zag komen voor een online workshop over getallen en de betekenis ervan. 

Tijd om toch eens op onderzoek uit te gaan. Ik googelde mijn dubbele cijfers en wat blijkt? In getallen kan een boodschap verborgen liggen. Het getal 23 blijkt bijvoorbeeld een getal van charisma en communicatie. En als je de cijfers bij elkaar optelt tot 5, kan het een zeer positieve verandering aankondigen!

Nou dat klinkt goed he? Dubbele cijfers versterken nog eens de boodschap. 23:23 kan zomaar staan voor creativiteit en beweging en het starten van een (symbolische) reis. Alles natuurlijk aan eigen interpretatie onderhevig! Maar klinkt geruststellend en zelfs als een aanmoediging.

Met die dubbele cijfers voelt het toch een beetje alsof ik me op jouw terrein begeef. Daarom vroeg ik me af: heb jij ook bepaalde cijfers die je vaker terug ziet komen en heb jij wel eens opgezocht wat dat betekent?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s