Vakantiepret

Eindelijk is het zover… op vakantie! Het was al even geleden dat ik in het buitenland was, maar nu gaat het gebeuren. Bretagne is het reisdoel. Waar ik me het meest op verheug?

  • De roadtrip. Ik hou zelf niet van autorijden, maar als bijrijder ben ik dol op de roadtrip. De vrijheid, hard meezingen met de radio, lunchen op een mooi plekje aan een picknicktafel,  het veranderende landschap.
  • Op ontdekkingstocht. Op de plaats van bestemming is alles nieuw. Waar is de weg naar het strand, is er een supermarktje in de buurt, wat zijn de goede restaurantjes, kunnen we ergens fietsen huren? Heerlijk uit de dagelijkse sleur.
  • Zwemmen in de zee. Wat voelt er vrijer dan een duik (oké ik kan niet duiken) in de zoute zee? Ik hoef niet urenlang op een strand te bakken in de zon, maar een uurtje of twee aan het eind van de middag en dan lekker vaak het water in…jaaaa!
  • De taal. De laatste keer dat ik Frans sprak, was op de middelbare school. Maar mijn talenknobbel is redelijk ontwikkeld, dus ik vind het altijd een leuke sport om te ontcijferen waar mensen over praten. En hopelijk een beetje terug te praten in de juiste taal 😉
  • Hardlopen in een nieuwe omgeving. De marathontraining gaat door, dus voor mijn gevoel is hardlopen tijdens deze vakantie iets minder optioneel dan andere jaren. Maar toch verheug ik me erop om mooie paadjes te ontdekken.

À bientôt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s