Vermoeiend

Lieve Sylvia,

Het was druk en ik zit met vierkante ogen achter mijn laptop. Vind jij het af en toe ook zo moeilijk om iets af te ronden of iets los te laten? Nog even dit, nog even dat, dan ben ik straks bijna klaar. Mijn hoofd draaide op volle snelheid en ik ging als een trein.

Van druk zijn, word ik altijd erg efficiënt. Moest ik even wachten op een systeem dat niet wilde laden, rondde ik in de tussentijd nog even snel een ander klusje af. Hoezo multitasken bestaat niet? Kijk mij eens gaan!

Als ik nou lekker door zou werken, zou ik straks even achterover kunnen leunen. Maar dat is natuurlijk een ongelooflijke illusie. Het is niet zo dat als je nu vooruitwerkt, dat je dan straks tijd over hebt. Je kunt de tijd niet te snel af zijn. Je kunt beter gewoon een pauze inlassen en nu doen waar je zin in hebt.

Ondertussen zat ik zo in de hypermodus, dat ik zelfs in mijn vrije tijd elk moment nuttig wilde besteden. Vermoeiend!

Je vroeg me laatst of ik al weer mocht dansen in de dansschool. En ja, vanaf de dag dat deze blog online staat mogen we weer! Wat een feest! Voorlopig alleen buiten weliswaar, maar eigenlijk is dat extra leuk. Ik heb er echt naar uitgekeken. Heb jij ook van die dingen waar jij naar uitkijkt nu de maatregelen verder versoepeld worden?

In mijn foto bovenaan een kleine throw back naar minder drukke tijden: mijn vakantie in Zeeland waar de zon altijd schijnt, ik voor het eerst weer een terrasje nam (ook zo’n feest) en meedeed aan de nieuwe rage om in koud water te dippen en een duik in zee nam.

Ik ben benieuwd hoe het met jou gaat in deze week dat jouw Rotterdam gaststad is voor het Eurovisie Songfestival.

Lfs, Hilde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s